Årets andra konsert med Malmö Sinfonietta

March 11, 2018

Årets andra konsert med Malmö Sinfonietta startade med ett kraftfullt framförande av dubbelkonserten för violin i d moll av J.S Bach. Solisterna Svetlana Orlova och Izak Frančišković framförde verket med känsla och ton värdig Bach. Kvällen fortsatte med A. Lladows sällsamma "8 folksånger för orkester" och fick ett mäktigt avslut med F. Shuberts Symfoni nr 3.

Dirigent Magnus Mårtensson gjorde ett mycket bra jobb såväl som dirigent som presentatör. Ingen lämnade Stadionkyrkan missnöjd denna söndagskväll. Detsamma hoppas vi på den 20:e maj, då Malmö Sinfonietta spelar igen. Välkomna!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Årets andra konsert med Malmö Sinfonietta startade med ett kraftfullt framförande av dubbelkonserten för violin i d moll av J.S Bach. Solisterna Svetl...

Årets andra konsert med Malmö Sinfonietta

March 11, 2018

Så här i vinterkylan höll Malmö Sinfonietta en värmande konsert, ledd av Magnus Mårtensson,

som tillika var solist, på söndagskvällen i Stadionkyrkan M...

Värmande nyårskonsert

January 9, 2018

1/2
Please reload